Service på entreprenørmaskiner

​Hos AWM Maskinservice får du grundig og professionel service og reparation af dine entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, og vi er erfarne med langt de fleste. Siden 1983 har vi repareret mange maskiner og motorer i Rødding, hvor værkstedet ligger, og vores kunder er typisk fra områderne omkring Esbjerg og Kolding.​

Har du en motor på en båd eller et problem med din kran, så kommer vi også gerne ud og reparerer den. Vores hænder er skruet rigtigt på, og vi har glædet mange kunder gennem årene med kvalitetsservice af deres entreprenørmaskiner.

Vi har specialiseret os i mærkerne MTU og Detroit, men vi tager os også gerne af andre mærker, da vi med vores erfaring efterhånden spænder rigtig vidt. Hvis du har en eller flere entreprenørmaskiner, der trænger til et eftersyn eller har nogle defekter, der skal repareres, så er vi altid til rådighed, når du har brug for det.​

Vi klarer alt inden for entreprenørmaskiner

Vi udfører alle mulige og umulige reparationer af entreprenørmateriel og landbrugsmaskiner, så du igen har en velsmurt motor. Det er uundgåeligt at have entreprenørmaskiner, som ikke vil komme ud for en defekt eller en fejl, som skal udbedres.​

​Vi tilbyder reparation og service af:

  • ​Teleskoplæsser
  • Gummigeder
  • Gravemaskiner
  • Store entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner
  • Minigravere
  • Minilæssere
  • Hydraulik
  • Motorer
  • Transmission
  • Strøm​

​Det er ofte tunge maskinerier, som anvendes meget og derfor bliver udsat for stor slitage. Vi har heldigvis set det meste og kan derfor relativt hurtigt finde frem til fejl på entreprenørmaskiner og udbedre dem. Dertil tilbyder vi 12 måneders serviceeftersyn på teleskoplæsser af alle typer og mærker.

Har du hydraulikslanger, der er ødelagte eller har en defekt, reparerer eller udskifter vi dem på stedet, når vi kommer ud til dig. Vi er meget løsningsorienterede, hvorfor vi altid finder en løsning på dit problem. Vi foretager alle former for reparationer og service af entreprenørmaskiner.

Kvalitet frem for alt

Uanset hvilken type landbrugsmaskine eller mærke vi får mellem hænderne, er vi klar til at levere en fornem service. Vi tjekker godt efter i sømmene og lokaliserer de fejl, der end skal laves. Vi tilbyder fornuftige priser på reparation af dine entreprenørmaskiner, så du får en god behandling på alle tænkelige måder, når du er kunde hos os. ​Vil du have en mekaniker, der ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet, er vi hos AWM Maskinservice det oplagte valg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på 40 26 54 73 eller send en e-mail til awm@awm.dk.

Har du en forespørgsel på maskinservice?

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage inden for tre hverdage, eller kontakt os på tlf.: 40 26 54 73. Du kan også sende os en mail på: awm@awm.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontak os

​Hygumskovvej 6, 6630 Rødding

Telefon: ​40 26 54 73​

​E-mail: awm@awm.dk