Service på industrianlæg

​Sonderer du terrænet for at finde nye industrianlæg i rigtig god kvalitet, tilbyder vi hos AWM Maskinservice opbygning af specielle og unikke industrianlæg i Rødding. Siden 1983 har vi arbejdet med og udviklet nogle fortræffelige industrianlæg, som har tjent vores kunder godt.​

Kvaliteten er altid i højsæde, da maskinernes funktion afhænger meget af, hvordan de er blevet opbygget. Vi har mange års erfaring med både opbygning og reparation af industrianlæg, som er vores store speciale. Skal du bruge specialbyggede maskiner nær Kolding eller Esbjerg, er det her, du finder nogle driftige og holdbare maskiner, som er slidstærke og robuste.

Vi tilbyder forskellige former for industrianlæg samt reparation

Har du behov for et nyt anlæg eller maskine til professionel brug, tilbyder vi blandt andet:​

  • Opbygning af robuste og driftssikre industrianlæg
  • Filtreringsanlæg
  • Biogasanlæg – træpiller og gødningspiller
  • Reparationer og meget andet

Vi samarbejder med GO Trading og Karl piletræsanlæg og kører sammen med Foulum forsøgsstation. Vi foretager reparation af alle former for industrianlæg og entreprenørmateriel og vi har stort kendskab til MTU og Detroit. Vi evner naturligvis også at arbejde med andre mærker, således at du kan få repareret dine landbrugsmaskiner, så de er klar til brug igen.

Har du hydraulikslanger, der er defekte, kan vi også udbedre det. Vi har erfaring med forskelligartet arbejde med maskiner og anlæg, hvorfor du får en dygtig smed, landbrugsmekaniker og montør, der kan sit kram og har haft med mange forskellige maskiner at gøre.​

Kvalitet er vores varemærke

Uanset hvilken type opgave du ønsker, vi skal varetage for dig; om det er opbygning af industrianlæg eller mindre reparationer, så er vi klar til at hjælpe dig i mål med en god løsning. Kvalitet er vores varemærke, hvorfor du kan være helt sikker på, at du får udført din opgave til perfektion. Udnyt vores ekspertise og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Ring på telefon 40 26 54 73 eller send en e-mail til awm@awm.dk.

Har du en forespørgsel på maskinservice?

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage inden for tre hverdage, eller kontakt os på tlf.: 40 26 54 73. Du kan også sende os en mail på: awm@awm.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontak os

​Hygumskovvej 6, 6630 Rødding

Telefon: ​40 26 54 73​

​E-mail: awm@awm.dk