Service På Entrepenør Maskiner

Hos AWM Maskinservice får du grundig og professionel service og reparation af dine entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, og vi er erfarne med langt de fleste. Siden 1983 har vi repareret mange maskiner og motorer i Rødding, hvor værkstedet ligger, og vores kunder er typisk fra områderne omkring Esbjerg og Kolding.

Entreprenørmaskiner

Har du en motor på en båd eller et problem med din kran, så kommer vi også gerne ud og reparerer den. Vores hænder er skruet rigtigt på, og vi har glædet mange kunder gennem årene med kvalitetsservice af deres entreprenørmaskiner.

Vi har specialiseret os i mærkerne MTU og Detroit, men vi tager os også gerne af andre mærker, da vi med vores erfaring efterhånden spænder rigtig vidt. Hvis du har en eller flere entreprenørmaskiner, der trænger til et eftersyn eller har nogle defekter, der skal repareres, så er vi altid til rådighed, når du har brug for det.

Husk vi også laver andre ældre mekaniske diesel motorer og samarbejder med TMDT vedrørende Diesel pumper og dyser reparationer.

Vi klarer alt inden for entreprenørmaskiner

Vi udfører alle mulige og umulige reparationer af entreprenørmateriel og landbrugsmaskiner, så du igen har en velsmurt motor. Det er uundgåeligt at have entreprenørmaskiner, som ikke vil komme ud for en defekt eller en fejl, som skal udbedres.

har du brug for  Service  og reparation på industrianlæg tilbyder vi også dette – Tryk her for at læse mere

Vi tilbyder Reparation og service af:

Har du Spørgsmål?

  Kontakt oplysninger

  Find Lokation

  ​Hygumskovvej 6, 6630 Rødding

  Kontakt os

  Mail os

  ​​E-mail: awm@awm.dk