Service på industrianlæg

Sonderer du terrænet for at finde nye industrianlæg i rigtig god kvalitet, tilbyder vi hos AWM Maskinservice opbygning af specielle og unikke anlæg i Rødding. Siden 1983 har vi arbejdet med og udviklet nogle fortræffelige anlæg, som har tjent vores kunder godt.

 

Industrianlæg

Kvaliteten er altid i højsæde, da maskinernes funktion afhænger meget af, hvordan de er blevet opbygget. Vi har mange års erfaring med både opbygning og reparation af industrianlæg, som er vores store speciale. Skal du bruge specialbyggede maskiner nær Kolding eller Esbjerg, er det her, du finder nogle driftige og holdbare maskiner, som er slidstærke og robuste.

Vi tilbyder forskellige former for industrianlæg samt reparation

Har du behov for et nyt anlæg eller maskine til professionel brug, tilbyder vi blandt andet

https://awm.dk/service/service-pa-entreprenormaskiner/Vi samarbejder med GO Trading og Karl piletræsanlæg og kører sammen med Foulum forsøgsstation. Vi foretager reparation af alle former for industrianlæg og entreprenørmateriel og vi har stort kendskab til MTU og Detroit. Vi evner naturligvis også at arbejde med andre mærker, således at du kan få repareret dine landbrugsmaskiner, så de er klar til brug igen

Har du hydraulikslanger, der er defekte, kan vi også udbedre det. Vi har erfaring med forskelligartet arbejde med maskiner og anlæg, hvorfor du får en dygtig smed, landbrugsmekaniker og montør, der kan sit kram og har haft med mange forskellige maskiner at gøre.

Kvalitet er vores varemærke

Uanset hvilken type opgave du ønsker, vi skal varetage for dig; om det er opbygning af industrianlæg eller mindre reparationer, så er vi klar til at hjælpe dig i mål med en god løsning. Kvalitet er vores varemærke, hvorfor du kan være helt sikker på, at du får udført din opgave til perfektion. Udnyt vores ekspertise og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring på telefon 40 26 54 73 eller send en e-mail til awm@awm.dk.

har du brug for  Service på entreprenørmaskiner tilbyder vi også dette – Tryk her for at læse mere

Har du Spørgsmål?

  Kontakt oplysninger

  Find Lokation

  ​Hygumskovvej 6, 6630 Rødding

  Kontakt os

  Mail os

  ​​E-mail: awm@awm.dk